Reiniging opritten? Becker Cleaning uit Hasselt is hiervoor uw betrouwbare partner.

Reiniging opritten. Wanneer uw opritterras er vuil uitziet of bedekt worden onder groene aanslag of mos, kan een professionele hogedrukreiniging soelaas bieden. Het is dan ook belangrijk uw opritten regelmatig te reinigen.

Voor de reiniging van uw opritten neemt Becker Cleaning graag de hogedrukreiniger in de aanslag om uw woning er weer als nieuw te laten uitzien. Becker Cleaning is met al 20 jaar ervaring de specialist voor de reiniging van uw opritten. Met zijn thuisbasis in Hasselt en bovendien actief in groot regio Limburg: Genk, Bilzen, Beringen, Zonhoven, Hasselt, Maasmechelen, Tongeren, Sint-Truiden, Alken, Wellen, Opglabbeek, Lummen, Tessenderlo en ver daar buiten.

BEHOUDT DE VERZORGDE UITSTRALING VAN UW WONING OF BEDRIJFSPAND

Preventieve Reiniging opritten & terrassen.

Reiniging van uw oprit, een propere gevel en een zuiver dak bepalen de waarde van uw huis of vastgoed. Bewaar de verzorgde uitstraling van uw woning of bedrijfspand door uw terras en/of oprit regelmatig te behandelen. Geef mosgroei, kleurverandering geen kans en laat uw terras en/of oprit regelmatig reinigen. De frequentie van het onderhoud is afhankelijk van het oppervlaktemateriaal. We maken gebruik van de professionele hoge drukreinigers van Kaercher .

U wilt uw oprit of terras laten reiniging in Hasselt, Genk of groot Limburg?

Wenst u uw ramen te laten wassen. Of kiest u voor een oprit reiniging, gevelreiniging of uw zonnepanelen te laten reinigen door onze firma? Ook dat is mogelijk, en zowel bij privéwoningen als bedrijven.
Contacteer ons vandaag nog voor uw gevelreiniging in de regio Limburg, Hasselt, Lommel, Genk, Beringen, Zonhoven, Hasselt, Maasmechelen, Tongeren, Sint-Truiden, Alken, Wellen, … of in de wijde omgeving ervan? Dit voor een transparante offerte op maat. Eveneens geldt dit voor al onze andere activiteiten ook.

Vraag uw vrijblijvende offerte aan.

offerte aanvraag knop
reiniging opritten - invoegen met zand
reinigen oprit met hogedruk
oprit reiniging klinkers voorbeeld

Reiniging opritten en meer. Waarvoor kan u ons inschakelen?

aftrekker die doorverwijst naar de pagina ruitenwasser
Ruitenwasserij

icoon dat doorverwijst naar de pagina gevelreiniging
Industriële gevelreiniging

icoon dat doorverwijst naar de pagina dakreiniging
Dakreiniging en ontmossen

icoon dat doorverwijst naar de pagina sluier verwijderen
Sluier verwijderen

Reiniging zonnepanelen

icoon dat doorverwijst naar de pagina oprit reinigen
Reiniging opritten

Meer dan 20 jaar ervaring, hier enkele referenties

Heeft u vragen, of wenst u vrijblijvend een offerte voor de reiniging van uw oprit ?