Ramenwasser Maasmechelen – Becker Cleaning

Ramenwasser Maasmechelen! U zoekt een professionele ramenwasser in Maasmechelen? Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij ons terecht om de ramen binnen én buiten te kuisen. Onze professionele ruitenwassers in Maasmechelen komen stipt bij u langs volgens een afgesproken frequentie. Wij kunnen ook ingeschakeld worden voor het reinigen van moeilijk bereikbare plaatsen zoals lichtstraten, pergola’s en meer. Want geen gebouw is voor onze Glazenwassers te hoog of te groot.

Ons team van ervaren opgeleide werknemers komen daarom ter plaatse regio limburg, Maasmechelen, Lanaken met stellingen of een hoogtewerker indien nodig. Zodat we zelfs de moeilijkst te bereiken ruiten weer proper kunnen krijgen. Onze ruitenwassers zijn getraind in verschillende ruitenwastechnieken. Hierdoor zijn ze ook uitgerust met alle noodzakelijke, biologisch afbreekbare detergenten en materialen om uw ramen te doen blinken als nooit tevoren. Natuurlijk worden de raamprofielen, rolluiken en vensterbanken niet vergeten!

VOOR ZICHTBAAR SCHONERE RAMEN

Uw ramenwasser in Maasmechelen

Ramenwasser in Maasmechelen gezocht alsook betrouwbaar?

Als ervaren ruitenwasser in Maasmechelen, wassen we ramen & ruiten op elke hoogte. Al ruim 20jaar is ons bedrijf een gevestigde waarde in de schoonmaak sector (ruitenwasserij). Onze diensten zijn beschikbaar voor bedrijven, kantoren en particulieren. Voor elke klant bieden wij bovendien een oplossing op maat aan.

Wenst u eenmalig van onze diensten gebruik te maken? Dan kan dat. Verkiest u een periodiek? Ook dit behoort tot de mogelijkheden. Bij elke nieuwe opdracht bekijken we steeds wat uw specifieke wensen en noden zijn. Op basis van deze informatie stellen wij een ‘schoonmaakplan’ op en een transparante offerte op maat. Zo betaalt u nooit voor diensten die u niet nodig hebt.

Becker Cleaning is een glazenwasserij met veel aandacht voor een correcte, uitgebreide en klantvriendelijke service.

Evenals met het gebruik van doeltreffende professionele producten van ION Hygiëne systemen.

Ook voor hogedrukreiniging van opritten, gevels of daken kan u ons contacteren.
Bel ons gerust op voor uw vrijblijvende offerte op maat. Ook wanneer u uw zonnepanelen professionele wilt laten reinigen. Veel bedrijven en KMO’s doen al jaren lang beroep op onze firma Becker Cleaning.

vraag uw vrijblijvende offerte aan.

offerte aanvraag knop
Ramenwasser aan het werk in Maasmechelen
ramenwasser ruitenwasser in Maasmechelen glazen dakkoepel

Ruitenwasser in Maasmechelen met het gebruik van osmose reiniging.

De ruitenwasserij Becker Cleaning maakt ook gebruik van osmosewater voor het wassen van ramen, gevels, veranda’s, lichtkoepels en bij het reinigen van zonnepanelen. Dit te regio Genk, Diepenbeek Vlaams-Brabant, LeuvenAarschot, Kessel lo, Tienen, Diest. Alsook groot Limburg. Als u een beroep doet op een ruitenwasser of glazenwasser is Becker Cleaning uw betrouwbare partner.
Osmosewater is gefilterd leidingwater. Tijdens deze filtering wordt het leidingwater ontdaan van alle soorten verontreinigingen die in water zitten. Zoals bacteriën, onkruidverdelgers, kalk, metalen, chloor, enzovoort. Wat overblijft is 100 % puur water, het perfecte product voor een vlekkeloze reiniging.

Ruitenwasserij en meer. Waarvoor kan u ons nog inschakelen?

aftrekker die doorverwijst naar de pagina ruitenwasser
Ruitenwasserij

icoon dat doorverwijst naar de pagina gevelreiniging
Industriële gevelreiniging

icoon dat doorverwijst naar de pagina dakreiniging
Dakreiniging en ontmossen

icoon dat doorverwijst naar de pagina sluier verwijderen
Sluier verwijderen

icoon dat doorverwijst Reiniging zonnepanelen
Reiniging zonnepanelen

icoon dat doorverwijst naar de pagina oprit reinigen
reiniging opritten en vloeren

Meer dan 20 jaar ervaring, hier enkele referenties

Heeft u vragen, of u wenst vrijblijvend een offerte op maat?