Ramenwasser Becker Cleaning in Tongeren, ook uitgerust voor de grootste projecten

U zoekt een professionele ramenwasser, ruitenwasser, glazenwasser in Tongeren?  Onze ruitenwasserij maakt de ramen van privé woningen en bedrijven weer kraaknet. Eveneens KMO’s kunnen beroep op ons doen Ook moeilijk bereikbare ramen of vensters en glaspartijen met speciale vormen. Je kan op ons rekenen dat ons werk professioneel is, efficient en kwalitatief wordt afgewerkt. Ons team van ervaren ramenwassers regio Tongeren, Limburg komen daarom ter plaatse met stellingen of een hoogtewerker. Zodat we zelfs de moeilijkst te bereiken ruiten weer proper kunnen krijgen.

Wist u dat wij ook de raamprofielen en vensterbanken mee reinigen?
Ook dat is een extra troef van ons als gespecialiseerde ruitenwasserij in regio Tongeren.

VOOR ZICHTBAAR SCHONERE RAMEN

Uw ramenwasser in Tongeren!

U zoekt een betrouwbare ramenwasser in Tongeren

Ruitenwasser Becker Cleaning is actief in de regio Tongeren. Maar wij zijn werkzaam in regio Limburg, Vlaams-Brabant & De Kempen. Bij grote of kleine projecten en eenmalige of periodieke opdrachten zorgen wij als ervaren glazenwassers altijd voor een schitterende afwerking.Naast ramen wassen wij ook rolluiken. Evenals dakkoepels en veranda’s.

Ook voor hogedrukreiniging van opritten, gevels of daken kan u ons contacteren.
Bel ons gerust op voor een vrijblijvend voorstel op maat.

Europese Arbeiders biedt ons hier de nodige ondersteuning aan. Zo houden wij ons strikt aan de Belgische en Europese wetgeving. Deze firma is al 15 jaar als ‘uitzendbureau‘ gespecialiseerd in het aanwerven van technisch (geslecteerd buitenlands) personeel.

vraag uw vrijblijvende offerte aan.

offerte aanvraag knop
ramenwasser in tongeren

Uw ramen wassen met het gebruik van osmose reiniging in Tongeren.

Gegarandeerd een glashelder resultaat uw ruitenwasser. De ruitenwasserij Becker Cleaning maakt ook gebruik van osmosewater voor het wassen van ramen, gevels, veranda’s, lichtkoepels en bij het reinigen van zonnepanelen. Osmosereiniging is erg interessant bij sterk vervuilde en delicate oppervlaktematerialen.
Osmosewater is gefilterd leidingwater. Tijdens deze filtering wordt het leidingwater ontdaan van alle soorten verontreinigingen die in water zitten. Zoals bacteriën, onkruidverdelgers, kalk, metalen, chloor, enzovoort. Wat overblijft is 100 % puur water, het perfecte product voor een vlekkeloze reiniging. Meer Technische info over osmose water kan u hier vinden

Zowel voor eenmalig als periodiek onderhoud van uw vensters of glaswerk kan u Becker Cleaning inschakelen. Namelijk in Tongeren. Vraag naar een gratis offerte en of bel ons op het nummer 0477 21 40 13 binnen de kortste keren ziet alles er glashelder uit.

Ramenwasserij en meer. Waarvoor kan u ons inschakelen?

aftrekker die doorverwijst naar de pagina ruitenwasser
Ruitenwasserij

icoon dat doorverwijst naar de pagina gevelreiniging
Industriële gevelreiniging

icoon dat doorverwijst naar de pagina dakreiniging
Dakreiniging en ontmossen

icoon dat doorverwijst naar de pagina sluier verwijderen
Sluier verwijderen

icoon dat doorverwijst Reiniging zonnepanelen
Reiniging zonnepanelen

icoon dat doorverwijst naar de pagina oprit reinigen
reiniging opritten en vloeren

Heeft u vragen, of u wenst vrijblijvend een offerte op maat?