Osmose reiniging – Limburg

Op zoek naar een betrouwbare firma voor osmose reiniging?

Osmosereiniging is de perfecte reinigingsmethode voor het snel en efficiënt schoonmaken van gevels, buitenramen en zonnepanelen.  Als ervaren professioneel schoonmaakbedrijf.  Maken wij ook gebruik van osmose reiniging.

Osmosewater is vrij van mineralen, zouten, pesticiden, vuildeeltjes … Het is water in zijn zuiverste vorm. Bij osmose reiniging is het daarom niet nodig om de ramen te drogen. Het water droogt streeploos op. Simpelweg omdat er in het water niks zit dat vlekken kan achterlaten.

Dit in Limburg, Hasselt, Kortesem, Lummen, Houthalen, Genk, Zonhoven, Vlaams Brabant,…
Wij reinigen alle mogelijke gevels. Zowel Particulier, KMO of Industriezones.

Hoe gebeurt osmose reiniging?

Bij osmosereiniging wordt het oppervlak gereinigd met puur en gezuiverd water. Er komen dus geen zeep en andere reinigingsmiddelen aan te pas.

Het gezuiverde osmosewater wordt in een eigen installatie opgewarmd tot een temperatuur van 70°C, waardoor alle vuiligheden eenvoudig worden losgeweekt en weggeveegd met behulp van een telescopische borstel.
Omdat er wordt gewerkt met puur water, blijven er geen strepen op het gereinigde oppervlak achter. Het osmosewater verbindt zich met het vuil en spoelt zo de ramen schoon. Zelfs tot in de poriën van het glas.

Voor onze toestellen en producten maken wij gebruike van oxcs.nl

Wat zijn de voordelen van osmosereiniging?

  • Geen extra schoonmaakmiddelen nodig.
  • Optimaal glanzende en stofvrije ramen
  • Dankzij de telescopische borstels geen stellingen of hoogwerkers nodig om hogere gevels of moeilijk bereikbare ramen te wassen.
  • Omdat er puur en gezuiverd water wordt gebruikt, blijven er na het wassen en drogen van het oppervlak geen strepen of vlekken achter.
  • Een duurzame keuze: We proberen onze ecologische voetafdruk zo laag mogelijk te houden door bij deze techniek niet meer water te gebruiken dan absoluut noodzakelijk is.

U zoekt een firma voor uw osmose reiniging in Limburg, Hasselt?

De vakmannen van Becker Cleaning gaan altijd grondig te werk. Door gebruik van professionele technieken. Evenals met het gebruik van professionele producten van Bielen producten & Boma producten

vraag uw vrijblijvende offerte aan.

offerte aanvraag knop
osmose reiniging telescoop

Bovendien zijn we actief in de wijde omtrek van Hasselt en groot Limburg. Net als in Vlaams-Brabant en De Kempen. Zowel bij particulieren als bedrijven. Ook de grotere bedrijven als industrie kunnen beroep doen op onze diensten. Om hun gevel te reinigen, dakreiniging of het reinigen van de parking of oprit.

Zoekt u nog een specialist in gevelreiniging in de regio Limburg, Hasselt, Lommel, Genk, Beringen, ZonhovenMaasmechelen, Tongeren, Sint-Truiden, Alken, Wellen, … of in de wijde omgeving ervan? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Dit voor een transparante offerte op maat.

Meer weten over de voordelen van osmosereiniging?
osmose reiniging gevelreiniging
osmose reiniging kantoorgebouw Hasselt
osmose reiniging zonnepanelen

Gevelreiniging, Ramenwasserij en meer. Waarvoor kan u ons inschakelen?

aftrekker die doorverwijst naar de pagina ruitenwasser
Ruitenwasserij

icoon dat doorverwijst naar de pagina gevelreiniging
Industriële gevelreiniging

icoon dat doorverwijst naar de pagina dakreiniging
Dakreiniging en ontmossen

icoon dat doorverwijst naar de pagina sluier verwijderen
Sluier verwijderen

icoon dat doorverwijst Reiniging zonnepanelen
Reiniging zonnepanelen

icoon dat doorverwijst naar de pagina oprit reinigen
Reiniging opritten

Meer dan 15 jaar ervaring, hier enkele referenties

Heeft u vragen, of u wenst vrijblijvend een offerte op maat?