Ramenwasser Alken – Becker Cleaning

U zoekt een professionele ramenwasser in Alken? Onze ruitenwasserij maakt de ramen van privé woningen en bedrijven weer kraaknet. Ook KMO’s kunnen beroep op ons doen. Want geen gebouw is voor onze Glazenwassers te hoog of te groot. Ons team van ervaren opgeleide werknemers regio , Limburg, Vlaams-Brabant komen daarom ter plaatse met stellingen of een hoogtewerker indien nodig. Zodat we zelfs de moeilijkst te bereiken ruiten weer proper kunnen krijgen. Als ervaren ruitenwasser in regio Alken  weten wij exact welke producten het meest efficient zijn tegen vuiligheden. Wist u dat wij ook de raamprofielen, rolluiken en vensterbanken mee reinigen? Ook dat is een extra troef.

VOOR ZICHTBAAR SCHONERE RAMEN

Uw ramenwasser in Alken

Ramenwasser in Alken gezocht alsook betrouwbaar?

Als ervaren ruitenwasser in Alken, wassen we ramen & ruiten op elke hoogte. Al ruim 20jaar is ons bedrijf een gevestigde waarde in de schoonmaak sector (ruitenwasserij). Onze diensten zijn beschikbaar voor bedrijven, kantoren en particulieren. Voor elke klant bieden wij bovendien een oplossing op maat aan.

Wenst u eenmalig van onze diensten gebruik te maken? Dan kan dat. Verkiest u een periodiek? Ook dit behoort tot de mogelijkheden. Bij elke nieuwe opdracht bekijken we steeds wat uw specifieke wensen en noden zijn in Leuven. Op basis van deze informatie stellen wij een ‘schoonmaakplan’ op en een transparante offerte op maat. Zo betaalt u nooit voor diensten die u niet nodig hebt.

Ook voor hogedrukreiniging van opritten, gevels of daken kan u ons contacteren.
Bel ons gerust op voor uw vrijblijvende offerte op maat. Ook wanneer u uw zonnepanelen professionele wilt laten reinigen. Veel bedrijven en KMO’s doen al jaren lang beroep op onze firma Becker Cleaning.

vraag uw vrijblijvende offerte aan.

offerte aanvraag knop
ramenwasser Alken
ruitenwasser Alken 2

Ruitenwasser in Alken met het gebruik van osmose reiniging.

De ruitenwasserij Becker Cleaning maakt ook gebruik van osmosewater voor het wassen van ramen, gevels, veranda’s, lichtkoepels en bij het reinigen van zonnepanelen. Na verloop van tijd vormt er zich een fijne laag stof op deze zonnepanelen, die het rendement van uw panelen aanzienlijk verlaagt. Een periodieke schoonmaak verhoogt niet alleen de levensduur, maar ook het rendement. Zonnepanelen bestaan uit een reeks delicate fotocellen die slechts een zeer lage hardheid van water kunnen verdragen om tot een goede reiniging te kunnen overgaan. Hiervoor werken wij enkel met een osmosereiniging. Dit te regio Alken, Kermt, Kuringen, Stevoort, Herk de stad. Alsook groot Limburg. Als u een beroep doet op een ruitenwasser of glazenwasser is Becker Cleaning uw betrouwbare partner.

Osmosewater is gefilterd leidingwater. Tijdens deze filtering wordt het leidingwater ontdaan van alle soorten verontreinigingen die in water zitten. Zoals bacteriën, onkruidverdelgers, kalk, metalen, chloor, enzovoort. Wat overblijft is 100 % puur water, het perfecte product voor een vlekkeloze reiniging.

Ruitenwasserij en meer. Waarvoor kan u ons nog inschakelen?

aftrekker die doorverwijst naar de pagina ruitenwasser
Ruitenwasserij

icoon dat doorverwijst naar de pagina gevelreiniging
Industriële gevelreiniging

icoon dat doorverwijst naar de pagina dakreiniging
Dakreiniging en ontmossen

icoon dat doorverwijst naar de pagina sluier verwijderen
Sluier verwijderen

icoon dat doorverwijst Reiniging zonnepanelen
Reiniging zonnepanelen

icoon dat doorverwijst naar de pagina oprit reinigen
reiniging opritten en vloeren

Meer dan 20 jaar ervaring, hier enkele referenties

Heeft u vragen, of u wenst vrijblijvend een offerte op maat?