Dakreiniging in Hasselt en groot Limburg. Ontmossen van daken en meer!

Dakreiniging in Hasselt en groot Limburg. Ziet u door het mos en de vervuiling uw dak bijna niet meer? Mosvorming en vuil kunnen letterlijk de afvoer van regenwater in de weg staan. Daardoor er grotere problemen gaan aan komen. Hierom is het belangrijk om uw dak op tijd te laten reinigen door een professionele firma als Becker Cleaning. Alsook het dak ontmossen.

Laat dus op tijd en stond uw dak reinigen door een professional. Wanneer u beroep doet op Becker Cleaning kiest u voor een reinigingsfirma die nauwgezet te werk gaat. Namelijk elk project tot in het kleinste hoekje afwerkt. Zo verlengt de levensduur van Uw Dak.

HOGEDRUKREINIGING VOOR DAKEN

Dakreiniging regio Hasselt, Limburg

U zoekt een betrouwbare firma voor uw dakreiniging in Limburg, Hasselt?

vraag uw vrijblijvende offerte aan.

offerte aanvraag knop

Dakreiniging in Hasselt en Limburg doen we met een hogedrukreiniger. Bovendien zijn we actief in groot regio Limburg: Genk, Bilzen, Beringen, Zonhoven, Hasselt, Maasmechelen, Tongeren, Sint-Truiden, Alken, Wellen, Opglabbeek, LummenTessenderlo en ver daar buiten.

Op deze manier kunnen we uw dak snel en effectief ontmossen. Naast het reinigen van daken. Zetten we onze hogedrukreiniger ook in voor gevelreiniging en voor het reinigen van opritten Voor hogedrukreiniging in het algemeen kunt u dus bij ons terecht.

Behalve dakreiniging is onze firma ook bedreven in het wassen van ramen. Zowel bij privé-woningen als (grote) bedrijven. Ook hier mag u steeds contact voor opnemen.

Moeten uw zonnepanelen gereinigd worden? Voor een zo goed mogelijke werking en het hoogste rendement. Is het belangrijk dat uw zonnepanelen proper zijn. Doe beroep op Becker Cleaning voor de reiniging van uw zonnepanelen. Klik hier voor meer info.

Wanneer het echt proper moet zijn, contacteert u Becker Cleaning. Dit in Limburg, maar ook ver daarbuiten. Wij komen graag ter plaatse!

Dakreiniging, ramenwasserij en meer. Waarvoor kan u ons inschakelen?

aftrekker die doorverwijst naar de pagina ruitenwasser
Ruitenwasserij

icoon dat doorverwijst naar de pagina gevelreiniging
Industriële gevelreiniging

icoon dat doorverwijst naar de pagina dakreiniging
Dakreiniging en ontmossen

icoon dat doorverwijst naar de pagina sluier verwijderen
Sluier verwijderen

icoon dat doorverwijst Reiniging zonnepanelen
Reiniging zonnepanelen

icoon dat doorverwijst naar de pagina oprit reinigen
Reiniging opritten

Meer dan 20 jaar ervaring, hier enkele referenties

Heeft u vragen, of u wenst vrijblijvend een offerte op maat?