Ramenwasser Becker Cleaning in Bilzen, ook uitgerust voor de grootste projecten

U zoekt een professionele ramenwasser, ruitenwasser, glazenwasser in Bilzen? Onze ruitenwasserij maakt de ramen van privé woningen en bedrijven weer kraaknet. Ook KMO’s kunnen beroep op ons doen. Zowel voor moeilijk bereikbare ramen als glaspartijen met speciale vormen. Je kan op ons rekenen dat ons werk professioneel is. Zodoende efficient en kwalitatief wordt afgewerkt. Ons team van ervaren ramen wassers regio Bilzen, Limburg. komen indien nodig ter plaatse met stellingen of hoogtewerker. Bijgevolg we zelfs de moeilijkst te bereiken ruiten weer proper krijgen.

Wist u dat wij ook de raamprofielen en vensterbanken mee reinigen?
Ook dat is een extra troef van ons als gespecialiseerde ruitenwasserij in regio Bilzen.

VOOR ZICHTBAAR SCHONERE RAMEN

Uw ramenwasser in Bilzen

U zoekt een betrouwbare ramenwasser in Bilzen, Limburg?

De hoofdzetel van ramenwasser Becker Cleaning is gelegen in de regio Bilzen. Maar wij zijn werkzaam in regio Limburg, Vlaams-Brabant & De Kempen. Zowel bij grote of kleine projecten. Als bij eenmalige of periodieke opdrachten zorgen wij als ervaren glazenwassers altijd voor een schitterende afwerking. Het reinigen van de directe omlijsting en kozijnen zijn daarbij ook van belang. Naast ramen wassen wij ook rolluiken. Evenals dakkoepels en veranda’s. Aanvullend kan een gevelreiniging nodig zijn. Dit doen we op een milieuvriendelijke manier en dus zonder chemicaliën (stoomreinigen). Voor hogedrukreiniging van opritten, of daken kan u ons ook contacteren.
Bel ons gerust op voor een vrijblijvende offerte op maat.

vraag uw vrijblijvende offerte aan.

offerte aanvraag knop

Uw ramen laten wassen met het gebruik van osmose reiniging in Bilzen.

Gegarandeerd een glashelder resultaat. De ruitenwasserij Becker Cleaning maakt ook gebruik van osmosewater voor het wassen van ramen, gevels, veranda’s, lichtkoepels en bij het reinigen van zonnepanelen. Osmosereiniging is erg interessant bij sterk vervuilde en delicate oppervlaktematerialen.
Osmosewater is gefilterd leidingwater. Tijdens deze filtering wordt het leidingwater ontdaan van alle soorten verontreinigingen die in water zitten. Zoals bacteriën, onkruidverdelgers, kalk, metalen, chloor, enzovoort. Wat overblijft is 100 % puur water, het perfecte product voor een vlekkeloze reiniging. Meer Technische info over osmose water kan u hier vinden

Zowel voor eenmalig als periodiek onderhoud van uw vensters of glaswerk kan u Becker Cleaning inschakelen. Namelijk in Bilzen. Vraag naar een gratis offerte en of bel ons op het nummer 0477 21 40 13 binnen de kortste keren ziet alles er glashelder uit.

Ramenwasserij en meer. Waarvoor kan u ons inschakelen?

aftrekker die doorverwijst naar de pagina ruitenwasser
Ruitenwasserij

icoon dat doorverwijst naar de pagina gevelreiniging
Industriële gevelreiniging

icoon dat doorverwijst naar de pagina dakreiniging
Dakreiniging en ontmossen

icoon dat doorverwijst naar de pagina sluier verwijderen
Sluier verwijderen

icoon dat doorverwijst Reiniging zonnepanelen
Reiniging zonnepanelen

icoon dat doorverwijst naar de pagina oprit reinigen
reiniging opritten en vloeren

Heeft u vragen, of u wenst vrijblijvend een offerte op maat?