Ramenwasser Lummen – Becker Cleaning

U zoekt een professionele ruitenwasser in Lummen?

Bent u op zoek naar een goede & professionele ramenwasser, glazenwasser in regio Lummen? Dan moet u bij ruitenwasserij Becker Cleaning zijn! Als ervaren ramenwassers kunt u rekenen op ons vakmanschap en persoonlijke service. Zo gaan we steeds voor de allerbeste kwaliteit met oog voor detail. Schoonmaken met behulp van een veilige reinigingsmethode met Osmosewater.  Zorgen wij voor een optimale glanzende en stofvrije ramen voor een langere periode! Zonder chemicaliën.

Ramenwasser Lummen?

Als professioneel bedrijf wassen wij de ramen van privé woningen, winkels en bedrijven weer kraaknet. Ook KMO’s kunnen beroep op ons doen. Want geen gebouw is voor onze te hoog of te groot. Ons team van ervaren ramenwassers regio Hasselt, Lummen, Limburg. Komen daarom ter plaatse met een stellingen of een hoogtewerker. Wat niet altijd nodig is mits onze telescopische borstels. Wel zonder probleem wassen we op deze manier tot een 15m hoog. Zodat we zelfs de moeilijkst te bereiken ruiten weer proper kunnen krijgen.

Wist u dat wij ook de raamprofielen en vensterbanken mee reinigen? Standaard service van ons als gespecialiseerde ruitenwasser in regio Lummen. Wij zorgen altijd voor een glashelder en vlekkeloos resultaat.

VOOR ZICHTBAAR SCHONERE RAMEN

Uw ramenwasser in Lummen

Als ervaren ruitenwasser in Leuven, wassen we ramen & ruiten op elke hoogte. Al ruim 20jaar is ons bedrijf een gevestigde waarde in de schoonmaak sector (ruitenwasserij). Onze diensten zijn beschikbaar voor bedrijven, kantoren en particulieren. Voor elke klant bieden wij bovendien een schoonmaak op maat aan.

Wenst u eenmalig van onze diensten gebruik te maken? Dan kan dat. Verkiest u een periodiek? Ook dit behoort tot de mogelijkheden. Bij elke nieuwe opdracht bekijken we steeds wat uw specifieke wensen en noden zijn in Leuven. Op basis van deze informatie stellen wij een ‘schoonmaakplan’ op en een transparante offerte op maat. Zo betaalt u nooit voor diensten die u niet nodig hebt.

Ook voor hogedrukreiniging, schoonmaak van opritten, gevels of daken kan u ons contacteren.
Bel ons gerust op voor uw gratis offerte. Ook wanneer u uw zonnepanelen professionele wilt laten reinigen. Veel bedrijven en KMO’s doen al jaren lang beroep op onze firma Becker Cleaning.

vraag uw vrijblijvende offerte aan.

offerte aanvraag knop

Ruitenwasser in Lummen met het gebruikt osmose reiniging? 

Als ervaren ramenwasser maken wij gebruik van osmosewater voor het wassen van ramen, gevels, veranda’s, lichtkoepels. Evenals bij het reinigen van zonnepanelen. Wij leveren een perfect resultaat, dit gepaard met klantvriendelijkheid tegen een juiste prijs. U kan bij ons terecht voor éénmalige of periodieke reinigings opdrachten.
TIP: Osmosewater is gefilterd leidingwater. Tijdens deze filtering wordt het leidingwater ontdaan van alle soorten verontreinigingen die in water zitten. Zoals bacteriën, onkruidverdelgers, kalk, metalen, chloor, enzovoort. Wat overblijft is 100 % puur water, het perfecte product voor een vlekkeloze reiniging.

Dit te Regio Lummen, Diest, Bekkevoort, Beverlo, Herk de Stad, Kermt, Tessenderlo,.. Becker Cleaning is uw betrouwbare partner voor de reiniging en het wassen van uw ramen.

ruitenwasserij en meer. Waarvoor kan u ons nog inschakelen?

aftrekker die doorverwijst naar de pagina ruitenwasser
Ruitenwasserij

icoon dat doorverwijst naar de pagina gevelreiniging
Industriële gevelreiniging

icoon dat doorverwijst naar de pagina dakreiniging
Dakreiniging en ontmossen

icoon dat doorverwijst naar de pagina sluier verwijderen
Sluier verwijderen

icoon dat doorverwijst Reiniging zonnepanelen
Reiniging zonnepanelen

icoon dat doorverwijst naar de pagina oprit reinigen
reiniging opritten en vloeren

Meer dan 20 jaar ervaring, hier enkele referenties

Heeft u vragen, of u wenst vrijblijvend een gratis offerte op maat?