Dakreiniging in en ver buiten Hasselt. Ontmossen van
daken en meer!

Dakreiniging. Ziet u door het mos en de vervuiling uw dak bijna niet meer? Mosvorming en vuil kunnen letterlijk de afvoer van regenwater in de weg staan. met grotere problemen tot gevolg Laat dus op tijd en stond uw dak reinigen door een professional. Wanneer u beroep doet op Becker Cleaning kiest u voor een reinigingsfirma die nauwgezet te werk gaat. Namelijk elk project tot in het kleinste hoekje afwerkt. Zodoende verleng de levensduur van Uw Dak.

HOGEDRUKREINIGING VOOR DAKEN

Dakreiniging regio Hasselt

U zoekt een betrouwbare firma voor uw dakreiniging in Limburg, Hasselt?

Dakreiniging regio Hasselt en Limburg doen wij met een hogedrukreiniger Op deze manier kunnen wij uw dak snel en effectief ontmossen. Naast voor het reinigen van daken zetten wij onze hogedrukreiniger ook in voor gevelreiniging en voor het reinigen van opritten Voor hogedrukreiniging in het algemeen kan u dus bij ons terecht.

Behalve dakreiniging is onze firma ook bedreven in het wassen van ramen, zowel bij privewoningen als (grote) bedrijven Ook hier mag u steeds contact voor opnemen

Wanneer het echt proper moet zijn, contacteert u dus Becker Cleaning. Dit in Limburg, maar ook ver daarbuiten. Wij komen graag ter plaatse!

vraag uw vrijblijvende offerte aan.

offerte aanvraag knop

Ramenwasserij en meer. Waarvoor kan u ons inschakelen?

Ruitenwasserij

Industriële gevelreiniging

Dakreiniging en ontmossen

Sluier verwijderen

Reiniging zonnepanelen

Reiniging opritten

Meer dan 15 jaar ervaring, hier enkele referenties

Heeft u vragen, of u wenst vrijblijvend een offerte op maat?